Detective

BSM Recherchediensten is onderdeel van BSM Business Security Management en verricht nationale en internationale rechercheonderzoeken voor particulieren.

Al onze rechercheurs zijn gekwalificeerde particulier onderzoekers - ook wel detectives genoemd - en beschikken over de vereiste kwalificaties en diploma’s. Als erkend recherchebureau beschikken we over een vergunning van het Ministerie van Justitie onder POB nummer 1104. Hierdoor kunt u het verkregen bewijs gebruiken als rechtsgeldig bewijsmateriaal tijdens een rechtszaak.

Wij beschikken over een brede kennis van zowel de praktische als theoretische kant van feitenverzameling, mede door onze nauwe samenwerking met advocaten en juristen.
Regelmatig wijzen wij advocaten op specifieke jurisprudentie. Veel van onze klanten hebben het voordeel hiervan mogen ervaren, omdat de rechtszaak met onze waarheidsvinding snel tot een goed einde kwam. Met ons rapport in de hand maakt u in de rechtszaal een goede kans!

Wij verrichten alimentatie onderzoeken, opsporingsonderzoeken, verhaalsonderzoeken, onderzoeken in verband met beleggingsfraude, handschriftanalyse, data recovery en onderzoek naar cybercrime en cyberstalking.