Security audit

Security audit; liever bewust een risico nemen dan onbewust een risico lopen.
Is uw bedrijfsinformatie goed beveiligd? Hoe zeker bent u daarvan?
Een accountant controleert uw boekhouder, maar wie controleert uw ICT beheerder?

Een goede firewall en antiviruspakket zijn belangrijk om te regelen, maar dat zijn maar twee van de vele punten die geregeld dienen te worden. Staan er poorten onnodig open? Worden de mogelijkheden van uw systemen wel optimaal en vooral veilig benut?
BSM voert onafhankelijke ICT beveiligings controles uit voor bedrijven en organisaties. Zo weet u waar de zwakke plekken in uw informatiebeveiliging zitten en welke maatregelen u kunt nemen om de beveiliging te verbeteren. Wij werken aan de hand van de ICCM© methodiek. Deze audit methode geeft snel en eenvoudig inzicht in de zwakke plekken op het gebied van beveiliging. Aan de hand van de audit adviseren wij u over aanpassingen die u kunt maken om risico’s af te dekken en uw informatiebeveiliging naar een hoger niveau te tillen.

De ICCM© audit is opgezet vanuit de ISO 27000 norm en controleert kwaliteitscriteria als beschikbaarheid, vertrouwelijkheid, integriteit en controleerbaarheid. Tijdens de ICCM© audit bekijken wij met u, uw IT-medewerkers en leveranciers hoe u uw bedrijf optimaal kunt beveiligen.
In de audit rapportage beschrijven we die aanpassingen die nodig zijn voor een gegarandeerde bedrijfsveiligheid. Hiermee kunnen uw medewerkers de voorgestelde maatregelen uitrollen. De security consultants van BSM kunnen u eveneens bijstaan met opzet en uitrol van beveiligingsbeleid en de implementatie van verbeterpunten.

Neem het zekere voor het onzekere en laat BSM uw digitale beveiliging controleren, neem contact op voor meer informatie.