Referenties

Vanwege de vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden kunnen wij u geen details verschaffen over de werkzaamheden die wij bij onze klanten uitvoeren. In het overzicht ziet u een aantal bedrijven welke BSM hebben ingeschakeld:

Amsterdam Trade Bank, Amsterdam
General Electric Plastics, Bergen op Zoom
Rotsvast Nederland, Nijkerk
KPN Telecom, Amsterdam
Medea, Amsterdam
Ippies, Amsterdam
wwXL, Purmerend
Accountantskantoor Luif, Amsterdam
TU Delft, Delft

Voorbeelden van onze werkzaamheden bij klanten:

De 'laatste-dag-kopietjes'

Het management van een groot bedrijf had dankzij de uitrol van ICCM© goed zicht op het kopieergedrag van medewerkers. Een werknemer wilde vlak voordat hij ontslag nam nog even de bedrijfsbestanden overnemen. Het systeem maakte meteen melding van het afwijkende kopieergedrag. De werknemer kon direct de gekopieerde gegevens én zijn laptop inleveren.


Kwaadaardig / onbewust

Bij een groot reclamebureau werden dankzij de ICCM© -Quickscan veel zaken duidelijk... Alle computers bleken besmet met Adware, kwaadaardige software die ervoor zorgt dat systemen onderpresteren. Ook bleek een groot deel van de internetcapaciteit onbedoeld gebruikt te worden voor het luisteren naar internetradio.


Dure spam

Door spam bleek bij een opdrachtgever meer dan tweehonderd euro per dag weg te vloeien. Dankzij ICCM© blijft dat voortaan achterwege. De investering van het bedrijf in onze scan was binnen een maand terugverdiend!

Wilt u meer weten? Of hebt u interesse in een presentatie over beveiliging bij u op locatie? Neem gerust contact met ons op.