naar homepage

Over BSM

BSM helpt bedrijven met het beveiligen van de digitale-informatie, ict systemen en software zo veilig mogelijk krijgen.  BSM is een  adviesbureau in informatiebeveiliging. Daarnaast is BSM een recherchebureau en doen wij onderzoek bij en naar fraude. BSM verzamelt de feiten voor bedrijven en instellingen wanneer er fraude gepleegd is.  Onze onderzoeken zijn gericht op het onderzoeken en bestrijden van cybercrime en fraude.

Een unieke combinatie. Vanuit onze twee vestigingen in Amsterdam en Purmerend doen we audits, penetration tests, consultancy en recherche onderzoeken.

We zijn expert in forensische onderzoeken op internet en op computersystemen. Wij hebben hiervoor ons eigen laboratorium. De feiten die u zoekt kunnen wij vinden.

Vergunningen

BSM Business Security Management B.V. verricht nationale en internationale rechercheonderzoeken in opdracht van overheden, bedrijven en instellingen. Al onze particuliere rechercheurs beschikken over de vereiste kwalificaties en diploma’s. Uiteraard beschikken we als erkend recherchebureau over een vergunning van het Ministerie van Justitie, onder POB nummer 1104. Hierdoor kunt u het verkregen bewijs gebruiken als rechtsgeldig bewijsmateriaal tijdens een rechtszaak.

BSM beschikt over een brede kennis van zowel de praktische als theoretische kant van feitenverzameling bij fraude, diefstal en verduistering, mede door onze nauwe samenwerking met advocaten en juristen. Veel van onze klanten hebben hiervan het voordeel ervaren, omdat een rechtszaak met onze waarheidsvinding, weergegeven in een helder rapport, sneller tot een goed einde kwam. Regelmatig ondersteunen we advocaten met het aandragen van feitenmateriaal, om op deze wijze het verhaal van de klant kracht bij te zetten.

CISSP

OWASP

linkpartners

Lees hier onze privacy voorwaarden.