Navigatie

Samenwerking BSM en NVD beveiligingsgroep

SAMENWERKING BSM en NVD BEVEILIGINGSGROEP OP GEBIED VAN DIGITALE VEILIGHEID

Uitgegeven: 23 februari 2011

NVD Beveiligingsgroep en informatiebeveiligingsadvies- en recherchebureau BSM Business Security Management hebben onlangs hun krachten gebundeld om het bedrijfsleven beveiligingsoplossingen aan te bieden op het gebied van ICT. Met deze samenwerking breidt NVD haar dienstverlening uit met informatiebeveiliging.

De keuze van NVD om met BSM in zee te gaan is volgens algemeen directeur Patrick van der Leelie logisch: “De risico’s op het gebied van ICT nemen steeds meer toe en computercriminaliteit is een hot issue. Met de expertise van BSM bieden wij onze klanten aan de veiligheid van hun digitale omgeving te laten checken en kunnen wij direct een oplossing bieden als blijkt dat er een verhoogd beveiligingsrisico is in de ICT-omgeving van een bedrijf.”

“En informatiebeveiliging is hard nodig’, volgens BSM directeur Arnoud Bruinsma, ‘de toenemende digitalisering leidt tot een duidelijk zichtbare toename in cybercriminaliteit, met alle financiële en emotionele gevolgen van dien. Zowel particulieren als het bedrijfsleven zijn zich nog onvoldoende bewust van de risico’s, laat staan dat zij zich goed hebben gewapend tegen cybercriminelen.’ Bruinsma is zeer enthousiast over de samenwerking. “Ieder heeft zijn specialisme, wij zien het als een uitdaging om samen met NVD haar klanten te helpen op het gebied van informatiebeveiliging”.