Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

Consultancy

BSM INFORMATIEBEVEILIGING

Consultancy

BSM wordt door bedrijven en organisaties ingezet om het security-beleid te verbeteren met consultancy-opdrachten. Met onze gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging worden adviezen gegeven, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen en doelgroep en de bedrijfsvoering. Met de kennis en ervaring op informatiebeveiligingsgebied verminderen we de veiligheidsrisico’s binnen bedrijven en organisaties. Adviezen geven op het gebied van informatiebeveiliging is één van de expertises van BSM. 

Kennis en ervaring dragen bij aan het verminderen van veiligheidsrisico’s. Het startpunt voor de informatiebeveiliging is vaak een risicoanalyse. Ook kunt u zelf uw wensen en eisenpakket hebben waarmee BSM de advisering uitvoert. Beveiligingsrisico’s aanpakken en minimaliseren zijn voor ons het doel.

 

BSM Consultancy: Better Security Management
BSM Consultancy: Better Security Management

We kunnen u adviseren over het begeleiden bij de implementatie en optimalisatie van uw veiligheidsbeleid. Ook business continuity en juridische veiligheidsvraagstukken worden vaak meegenomen. Naast onze eigen consultants beschikt BSM over een uitgebreid netwerk van professionals met specifieke kennis van bijvoorbeeld financiën, wetgeving, organisatiemanagement en technologie.


BSM levert consultingdiensten op detachering, op interimbasis en/of op projectbasis.
Wilt u meer informatie over onze informatiebeveiligingsdiensten? Neem dan contact met ons op.