Webforensics​

Iedereen laat tegenwoordig digitale sporen achter. Ook als mensen zelf niet achter de computer of telefoon zitten, zijn er waarschijnlijk wel andere mensen die toch over deze personen schrijven.

Wij helpen u met bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wie heeft mijn geld gestolen?
  • Van wie is deze e-mail echt?
  • Waar is mijn familielid gebleven?
  • Hoe heeft men kunnen inbreken in ons bedrijfsnetwerk

Sporen onderzoek op internet

WebForensics zijn in simpele bewoording: goed zoeken op internet en correct vastleggen van de digitale bronnen en gevonden feiten!Simpel dus, want iedereen kan tegenwoordig Googelen. Wat is echter de waarde van de gevonden data, wie heeft deze geschreven en wanneer? Wat stond er vorige week op deze website? Naast open bronnen gebruikt BSM ook een aantal gesloten bronnen zoals bijvoorbeeld kadaster en kamer van koophandel van tientallen landen. Door alle databases te combineren in één zoekscherm, kunnen wij razendsnel de juiste conclusies trekken en op deze wijze snel en efficiënt bedrijven, personen en bezittingen in beeld krijgen.

Eigen zoeksysteem

Voor het zoeken op internet ontwikkelden wij een eigen zoeksysteem. Een groot aantal databases en digitale bronnen worden in dit zoeksysteem samengebracht. Hiermee kunnen we dus snel en efficiënt de gegevens die u nodig heeft vinden.

Wilt u dat de digitaal rechercheurs van BSM voor u aan de slag gaan? 

BSM verzamelt uw digitale feiten.

Direct contact

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus luctus nec