Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Search
Close this search box.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

ISO 27001 Normering​​

De ISO 27001 audit, op weg naar de certificering

BSM begeleidt sinds 2007 bedrijven op weg naar de ISO 27001 certificering, de norm die wereldwijd wordt gebruikt als basis voor informatiebeveiliging. Door deze certificering kunt u aantonen aan de gestelde eisen te voldoen rondom informatiebeveiliging. 

iso 27001 begeleiding

BSM ondersteunt bedrijven in het proces naar de auditing van de certificerende instanties. BSM weet welke punten er aangepakt dienen te worden om het certificaat te kunnen halen tijdens de audits.

BSM is zelf niet de certificerende instantie. We zorgen dat de certificering behaald kan worden en kunnen onze klanten bij te staan in de aanloop naar de werkelijke certificering, de audits en her-audits.

Her-certificering

Een prettige bijkomstigheid is dat BSM de taal verstaat van de auditors en hierdoor bijvoorbeeld kosten kan besparen bij oplossen van door de auditors vastgestelde ‘tekortkomingen’.

Waarom ISO-27001?

  • Het certificaat helpt de risico’s te verkleinen op informatiebeveiligingsrisico’s en incidenten te voorkomen, dit komt de reputatie van uw bedrijf ten goede
  • Uw klanten en partners kunnen de certificering eisen en in ieder geval waarderen, dit kan uw organisatie commercieel mogelijkheden geven
  • Met het ‘ISO 27001 certificaat’  laat uw bedrijf / onderneming zien voldoende aan de wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging gedaan te hebben.

De security consultants van BSM kunnen u eveneens bijstaan met opzet en de uitrol van uw beveiligingsbeleid, security awareness en de implementatie van verbeterpunten.