DDos bescherming nodig?​

BSM helpt u met DDoS bescherming een DDoS aanval af te slaan. Met de juiste kennis hebben we klanten geholpen bij DDos aanvallen. BSM weet de zinvolle stappen te zetten tijdens deze aanvallen. Daarnaast kunnen we preventief adviezen geven om de kans te verkleinen op een DDOS-aanval. We zijn hiervoor 24×7 met een team van technische mensen en consultants beschikbaar.

Hoe weet u dat er een DDoS-aanval gaande is?

Soms is het niet eenvoudig om te ontdekken wat er aan de hand is. Symptomen van een DDoS-aanval kunnen zijn:

  • Mijn website is uit de lucht
  • Mijn website is langzaam
  • Mijn e-mail doet het niet meer
  • Ik kan niet meer bellen
  • Mijn applicatie werkt niet meer

BSM heeft de ervaring en kennis om voor u vast te stellen of u te maken heeft met een DDOS-aanval. Neem contact met ons op als u hierbij hulp nodig heeft.

Als u al weet dat u te maken heeft met een DDOS-aanval is, bijvoorbeeld omdat u contact heeft gehad met u hosting of netwerk leverancier, dan bent u een stap verder.

Wat moet ik doen om de DDoS-aanval te stoppen?

BSM heeft meerdere keren met haar klanten in dit soort situaties gezeten. Voor u is het misschien nieuw, maar grote webwinkels en andere grote/ of controversiële websites hebben tegenwoordig dagelijks te maken met dit soort cyberaanvallen. Er zijn verschillende scenario’s om de DDoS-aanval te stoppen en daarom is het belangrijk de juiste kennis erbij te halen. 

Belangrijk om te weten: Als u vooraf geen maatregelen heeft genomen, is het niet eenvoudig meer om onder zo’n aanval uit te komen.

Preventieve maatregelen, DDoS-bescherming

BSM heeft de kennis voor u beschikbaar om preventief maatregelen te treffen tegen dergelijke aanvallen. Risicospreiding is hier een van. Heeft u bijvoorbeeld betaalmogelijkheden online? Dan kan het handig zijn meerdere betaalopties- en kanalen te regelen.

Als u meer wilt weten over dit onderwerp dan kunnen we u een checklist doorsturen waarmee u uw ‘beschermingsniveau’ zelf vast kan stellen. Om deze checklist te begrijpen, dient u wel enige technische kennis te hebben en te weten wat uw ‘assets’ zijn.

Gratis nulmeting

Wilt u weten waar u staat en wat uw risico’s zijn bij een DDOS-aanval, of wilt u weten of u uw risico’s genoeg heeft verspreid? BSM helpt u graag. Heeft u geen technische kennis? Wij doen dan zonder kosten een nulmeting voor u. Neem contact op voor een afspraak. 

Direct contact

Heeft u een vraag? We staan voor u klaar.