Hulp bij DDos aanval en DDos preventie

DDos bescherming nodig?

U ondergaat op dit moment een DDOS aanval?

BSM helpt u de aanval af te slaan. Wij hebben dit soort situaties eerder meegemaakt en weten goed wat zinvolle stappen zijn op zo’n moment. We zijn hiervoor 24×7 met een team van technische mensen en consultants beschikbaar.

Hoe weet u dat  er een DDOS aanval aan de hand is?

Soms is het niet eenvoudig om te ontdekken wat er aan de hand is. Symptomen van een DDOS aanval kunnen zijn:

  • Mijn website is uit de lucht
  • Mijn website is langzaam
  • Mijn e-mail doet het niet meer
  • Ik kan niet meer bellen
  • Mijn applicatie werkt niet meer

BSM heeft ervaring met het stellen van de jusite diagnose. Neem contact met ons op als u hierbij hulp nodig heeft.

Als u al weet dat het een DDOS aanval is, bijvoorbeeld omdat u contact heeft gehad met u hosting of netwerk leverancier, dan bent u een stap verder.

 

Wat moet ik doen om de DDOS aanval te stoppen?

BSM heeft meerdere keren met haar klanten in dit soort situaties gezeten. Voor u is het misschien nieuw, maar grote webwinkels en andere grote/controversiele websites hebebn tegenwoordig dagelijks van dit soort aanvallen. Er zijn veel verschillende scenario’s en daarom is het belangrijk de juiste kennis aan boord te nemen. 

Belangrijk om te weten: Als u vooraf geen maatregelen heeft genomen, is het niet eenvoudig meer om onder zo’n aanval uit te komen.

 

DDOS aanvallen voor blijven

BSM heeft de kennis voor u beschikbaar over hoe u zich kunt gaan voorbereiden op een DDOS aanval. Stuur ons een e-mail en wij sturen u in elk geval een checklist toe om uw ‘beschermingsniveau’ zelf vast te kunnen stellen. U heeft hier wel enige technische kennis voor nodig en u moet goed weten wat uw ‘assets’ allemaal zijn.

Gratis nulmeting

BSM helpt u graag. Heeft u geen technische kennis? Wij doen dan zonder kosten een nulmeting voor u. Neem contact op voor een afspraak.