Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

Interim CISO​ medewerker

Interim CISO / Interim Security Professional

BSM kan bedrijven ondersteuning bieden met een interim Chief Information Security Officer, ofwel CISO. De Security Officer beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om bedrijven en organisaties te adviseren hoe informatie optimaal wordt beveiligd en voldaan wordt aan de huidige wet- en regelgeving. 

De meest voorkomende situaties waarbij onze klanten een CISO van BSM inschakelen zijn:

  • Het bedrijf heeft behoefte aan een sparringpartner en vraagbaak op het gebied van security of moet vanwege compliancy een gekwalificeerde functionaris hebben die beveiligingstaken kan uitvoeren en beslissingen kan nemen. Het is vaak goedkoper om een parttime CISO te betrekken; wel alle kennis, niet alle kosten.
  • Uw toekomstige CISO moet op weg geholpen worden. BSM kan de handvatten en risico’s voor u in beeld brengen. We adviseren over technische maatregelen die specifiek voor uw onderneming of instelling gelden. Uiteindelijk worden de adviezen en het stappenplan overgedragen aan de toekomstige vaste CISO-medewerker van uw bedrijf. Veel taken moeten eerst vormgegeven worden, maar kunnen daarna worden uitgevoerd door een interne medewerker die de CISO-rol gaat invullen.
  • Een inhaalslag; door met name de nieuwe privacyregels moeten veel bedrijven een inhaalslag maken. Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig voor uw security-team?

Wat is een CISO?

De CISO adviseert u hoe u uw organisatie zo veilig mogelijk kan inrichten zodat uw informatie optimaal beveiligd is en u voldoet aan de wettelijke regelgeving. De Chief Information Security Officer brengt de specifieke risico’s in beeld binnen uw organisatie en houdt gesprekken over hoe de risico’s verkleind kunnen worden. Hij/zij heeft brede systeemkennis, zowel technisch maar ook organisatorisch. Een CISO van BSM draagt bij aan meer bewustwording, met als doel de veranderingen blijvend in uw organisatie te borgen.
Een CISO van BSM is technisch, creatief, communicatief, onafhankelijk, een goede organisator en uiteraard efficiënt. De uitdaging is om met zo min mogelijk middelen een zo hoog mogelijke veilig te behalen. Hiermee behaalt u de meeste winst.
De interim CISO is in eerste plaats een technisch expert en is op de hoogte van de ontwikkelingen in de informatiebeveiliging, heeft verstand van de wet en regelgeving en zorgt dat dit alles samenkomt in beveiligingsadviezen. Onze securitymensen volgen elk jaar meerdere trainingen en seminars om voor te blijven in ons vakgebied.

 Normenkaders waar we kennis en ervaring mee hebben zijn:


Wilt u gebruik maken van een Interim CISO van BSM? Neem contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft horen wij deze graag.