Interim CISO​ medewerker

Interim CISO / Interim Security Professional

Interim of tijdelijke CISO, Chief Information Security Officer nodig?

BSM biedt u de ondersteuning met een interim Chief Information Security Officer met de juiste kennis en vaardigheden.

De meest voorkomende situaties waarbij onze klanten een CISO van BSM inschakelen zijn:

  1. Het bedrijf heeft wel behoefte aan een sparringpartner en vraagbaak op gebied van security of moet vanwege compliancy vereiste een gekwalificeerde functionaris hebben die beveiligingstaken kan uitvoeren en beslissingen kan nemen. Het is dan soms goedkoper om een parttime CISO te betrekken; wel alle kennis, niet alle kosten.
  2. BSM helpt uw toekomstige CISO op weg. De handvatten en risico’s worden door ons in beeld gebracht, we adviseren over technische maatregelen specifiek voor uw onderneming en/of instelling en uiteindelijk worden de adviezen en het stappenplan overgedragen aan de toekomstige vaste CISO-medewerker van uw bedrijf. Veel taken moeten eerst vormgegeven worden, maar kunnen daarna worden uitgevoerd door een interne medewerker die de CISO-rol gaat invullen.
  3. Een inhaalslag; door met name de nieuwe privacyregels moeten veel bedrijven een inhaalslag maken. Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig voor uw securityteam? BSM heeft per direct professionals beschikbaar.
 
 
Interim_CISO_per_direct_beschikbaar_BSM

Heeft u een interim CISO medewerker nodig?

Bel voor meer informatie: 020-8203693

Wat is een CISO?

De (interim) CISO adviseert u hoe u uw organisatie zo veilig mogelijk kan inrichten, zodat uw informatie optimaal beveiligd is en u voldoet aan de wettelijke regelgeving. De Chief Information Security Officer brengt de specifieke risico’s in beeld binnen uw organisatie. Hij/zij heeft brede systeemkennis, zowel technisch maar ook organisatorisch.

De vaardigheden van een CISO van BSM  zijn:  technisch, creatief, communicatief, goede organisator, onafhankelijk en efficiënt. Met zo min mogelijk middelen een zo hoog mogelijke veiligheid behalen, dat is de uitdaging maar ook uw winst.

De CISO brengt de informatiebeveiligingsrisico’s in beeld, houdt gesprekken over hoe de risico’s verkleind kunnen worden, draagt bij aan meer bewustwording met als doel de veranderingen blijvend in uw organisatie te borgen.

De interim CISO is in eerste plaats technisch expert en is op de hoogte van de ontwikkelingen in de informatiebeveiliging, heeft verstand van de wet en regelgeving en zorgt dat dit alles samenkomt in beveiligingsadviezen. Onze security mensen volgen elk jaar meerdere trainingen en seminars om voor te blijven in ons vakgebied.

 Normenkaders waar we kennis en ervaring mee hebben zijn:

Wilt u ook morgen een security expert in huis? We helpen u graag dus neem contact op.