Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

Cybercrime Hulp

Heeft u hulp nodig bij Cybercrime? Helaas krijgen steeds meer bedrijven, organisaties en personen hier mee te maken. Slachtoffer worden van cybercrime is een nare ervaring. Ondanks de emoties en mogelijk de impulsieve eerste behoeften om van alles in de computers direct aan te passen om herhaling te voorkomen of schade te beperken, is het advies om snel een digitaal onderzoeker in te schakelen. Een cybercrime-expert kan namelijk de digitale sporen voor u veiligstellen.

Heeft u bewijs nodig van digitale fraude? Bij een eventuele rechtszaak is het belangrijk om aan te kunnen tonen dat de digitale bewijzen rondom de cybercrime op correcte manier zijn veiliggesteld. Een digitaal onderzoeker zal altijd een bewijskopie met (meestal) MD5 hash-waarden voor u veiligstellen, zodat aangetoond kan worden dat de data origineel is en er niet mee ‘geknoeid’ is. Tijdens een rechtszaak moet men aan kunnen tonen dat de gegevens zorgvuldig en correct zijn opgeslagen. Het zorgvuldig veiligstellen van de digitale bewijzen is dan ook een belangrijke stap wanneer er forensisch onderzoek uitgevoerd moet worden.

U kunt contact met ons opnemen om snel advies te krijgen in uw specifieke situatie. Hulp als slachtoffer van cybercrime is soms noodzakelijk. Ervoor zorgen dat herhaling wordt voorkomen is ook verstandig. BSM kan u dan ook helpen de systemen preventief veiliger te maken zodat de kans op herhaling van cybercrime verkleind wordt.