Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

Keurmerk data veilig

Het veiligheidskeurmerk voor aantoonbaar veilige websites en databases

BSM geeft het ‘Keurmerk Data-Veilig’ af aan bedrijven met aantoonbaar veilige websites en databases. U mag het keurmerk voeren als u uw web-omgeving regelmatig door ons laat controleren op beveiligingslekken en kwetsbaarheden.

Uniek aan onze methode is dat wij niet alleen de website van buiten scannen zoals de meesten van onze collega’s doen. Voor ons keurmerk dient ook de achterkant van de website op orde te zijn. Pas als uw website en de gekoppelde database(s) van buiten gescand en van binnen gecontroleerd door een CISSP gecertificeerde auditor, weet u dat uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens en privacygevoelige gegevens op een webserver veilig zijn opgeslagen en veilig worden verwerkt.

 

KeurmerkDataVeilig nodig?

Bel voor meer informatie: 020-8203693

Het veiligheidskeurmerk voor aantoonbaar veilige websites en databases

Onderzoek laat zien dat bij aantoonbaar veilige websites de ‘browse-to-buy-ratio’ aanzienlijk kan stijgen. Consumenten laten immers niet graag hun persoonlijke gegevens achter op websites die zij niet helemaal vertrouwen. Met het Keurmerk Data Veilig laat u zien dat u uw website en databases hebt laten beveiligen en er alles aan doet aan veiligheids-eisen te voldoen.

De voorwaarden

U mag het Keurmerk Data Veilig op uw website tonen, als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U hebt schriftelijke toestemming van BSM ontvangen om het keurmerk te plaatsen. 
    keurmerk data veilig BSM Better Security Management
    BSM – ‘Keurmerk data-veilig’
  • U laat uw website en achterliggende structuur periodiek testen. De frequentie van de tests is afhankelijk van de risicoanalyse en het aantal bezoekers. De minimale interval is één keer per jaar.
  • Uw website bevat een directe link naar deze pagina Keurmerk Data Veilig.
  • Voor derden is er een mogelijkheid om het keurmerk te valideren. Wanneer de bedrijfsnaam en de url waarop het keurmerk getoond wordt gemaild wordt naar info@bsm.nl met verzoek om validatie zal BSM laten weten of het keurmerk inderdaad geldig is.

Wilt u meer weten over de beveiligingsmaatregelen van BSM of het keurmerk? Neem dan contact met ons op.