Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Search
Close this search box.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

Bewustwordingstraining phishing

Bewustwordingstraining phishing

Na afloop van een door ons uitgevoerde phishingtest kunnen wij binnen bedrijven ook een optionele ‘bewustwordingstraining phishing‘ voor medewerkers geven. Uit onze ervaring is gebleken dat een dergelijk moment achteraf erg nuttig en voor medewerkers zelfs gewenst is. Deze training is gericht op het aanbrengen van bewustwording omtrent de gevaren van phishing en biedt ruimte om vragen te beantwoorden van medewerkers. In de training wordt onder andere concreet besproken hoe je een phishingmail kunt herkennen en wat de gevaren van phishing zijn voor een bedrijf.

Waarom een bewustwordingstraining phishing?

Met de “bewustwordingstraining phishing” kunnen we uw medewerkers nadat zij meegedaan hebben aan een phishingtest verder trainen en de bewustwording vergroten van de gevaren van e-mailphishing. Op deze manier wordt uw organisatie weerbaarder tegen deze huidige vorm van cybercriminaliteit.

De resultaten van de phishingtest kunnen worden verwerkt in deze bewustwordingstraining, zonder dat er namen van medewerkers genoemd worden.

Bewustwordingstraining phishing

Het is in ieder geval verstandig om snel na een phishingtest met de medewerkers in gesprek te gaan. In elk geval met de medewerkers die de link in een phishing e-mail hebben aangeklikt en gegevens hebben ingevuld. Toch kan voor alle collega’s deze bewustwordingstraining nuttig zijn. De ervaring leert dat het nabespreken van een phishingtest in een trainingsomgeving een prettige manier is om een e-mailtest te laten beklijven bij medewerkers. Ook roept zo’n test vaak vragen op waar wij antwoorden op kunnen geven.

 

Kenmerkende vragen die we regelmatig ontvangen zijn:

  • Hoe had ik de e-mail kunnen herkennen?
  • Waar/hoe moet ik dit melden?
  • Waarom is een e-mailtest nodig?

 

We kunnen de “bewustwordingstraining phishing” aanbieden voor maximaal vijfentwintig personen per groep. Bewustwording van de gevaren van e-mailphishing en internetgebruik staan centraal tijdens deze training, naast dat er aandacht wordt besteed aan hoe phishing kan worden herkend.

De bewustwordingstraining phishing kan worden gecombineerd met onze uitgebreide bewustwordingstraining waarbij phishing, veilig internetten en wachtwoordbeleid als totaalpakket behandeld worden. Heeft u hier interesse in vraag dan naar onze ‘uitgebreide bewustwordingstraining: phishing en informatiebeveiliging’.

Voor al onze trainingen geldt dat we onze aanbiedingen opmaken afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie.

Phishingtest voor bedrijven

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Klik hier.

Bewustwordingstraining phishing

Laat uw werknemers bewust worden van de gevaren van e-mail.

Phishingtest aanvragen

Klik hier voor het phishingtest-aanvraagformulier.