Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

Pentest / penetratie Testing

Met een Pentest de beveiligingsrisico’s in beeld brengen

Een pentest wordt ook wel een penetratietest of een kwetsbaarheidsanalyse genoemd en is een ‘legale’ of ‘ethische hacking om, met toestemming, systemen proberen binnen te dringen.

Hierdoor krijgt u per risico inzichtelijk in hoeverre het een hoog risico, middel risico of laag risico betreft, zodat u deze kwetsbaarheden kan oplossen.

Wanneer het lukt om met de pentest het systeem te hacken, worden de zwakke punten verzameld en gerapporteerd. Wat er verbeterd moet worden en of de geteste omgeving veilig is ontwikkeld, wordt teruggekoppeld en geeft de handvatten die de eigenaar of de ontwikkelaar van het systeem nodig heeft. Zo geeft een pentest inzicht in de beveiligingsrisico’s en kwetsbaarheden van het computersysteem.

Voor de verschillende soorten systemen en behoeftes zijn er verschillende soorten pentests. Hieronder vindt u binnenkort samengevat de soorten pentests die BSM uitvoert met de link naar meer informatie en de werkwijze en het aanvraagformulier. Heeft u nog specifieke vragen over het uitvoeren van een LAN pentest, WAN pentest, Applicatie pentest, broncode pentest, website pentest of Red team vs Blue team? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welke test is voor u van toepassing?