Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

Awareness training​

BSM organiseert awareness trainingen voor bedrijven en instellingen. Met de awareness training kunt u zowel het management als de medewerkers bewustwording bijbrengen van de noodzaak van informatiebeveiliging.

De mens vormt vaak de zwakste schakel bij informatiebeveiliging. Hackers kunnen vaak eenvoudig systemen binnendringen door middel van phishingmails, malafide websites, of usb-sticks die worden opgestuurd of op opvallende plekken worden neergelegd. In sommige gevallen worden hackers zelfs onbewust persoonlijk binnengelaten en kunnen op locatie het systeem binnendringen.


Als een hacker eenmaal het systeem is binnengedrongen kan er enorme schade worden aangericht door gevoelige data te stelen of te vergrendelen. Het is daarom belangrijk voor zowel het management als voor de medewerkers om bewustwording bij te brengen van de gevaren van hedendaagse vormen van cybercriminaliteit. Met de awareness training van BSM wordt er informatie gegeven over hoe te handelen in sommige situaties, en in welke situaties extra alertheid is geboden. Wanneer de medewerkers weten hoe ze moeten handelen bent u als bedrijf een stuk verder in het veilig houden van uw gegevens. De awareness training vermindert risico’s van diefstal van digitale bedrijfsgegevens en kan hiermee veel schade voorkomen.


Wij bieden zowel eenmalige trainingen als training op trajectbasis. Bij training op trajectbasis bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgt u ervoor dat de bewustwording op niveau blijft.

Wilt u meer weten over de awareness training van BSM? Neem dan contact met ons op.