Kingsfordweg 151 Amsterdam

NL

/

EN

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kingsfordweg 151 Amsterdam

+31 (0)20 8203693

OVER BSM AMSTERDAM - NOORD HOLLAND

BSM helpt preventief digitale fraude te voorkomen en de kans op hacks te verkleinen door advies te geven en pentests en audits uit te voeren bij bedrijven. Daarnaast zijn we een particulier recherchebureau en hebben we een vergunning voor het doen voor onderzoeken (repressieve dienstverlening), de diensten rondom recherche-onderzoeken voor bedrijven en organisaties hebben we ondergebracht op onze andere website. BSM is opgericht in 2004 en is een van de eerste bedrijven in Nederland in het veld van digitaal rechercheren (het onderzoeken van internetoplichting en cybercrime). 

BSM heeft haar diensten onderverdeeld in drie afdelingen:

Onze handelsnaam is BSM Business Security Management B.V.  In 2014 hebben we de website voor onze verschillende diensten opgesplitst in drie onderdelen:

BSM Better Security Management:

Belangrijkste activiteiten: ICT Security audits, pentesten, op maat gemaakte phishingtests voor bedrijven en organisaties, Interim Security management. Het belangrijkste is dat BSM Better Security Management u helpt om cybercrime te voorkomen.

BSM Business Security Management Logo
Het logo van BSM zoals het bij de start is ontworpen.
Better Security Management cyber security and pentesting
aangepast logo: B staat voor Business en Better security

BSM Recherche Diensten

Omdat we ook recherche-onderzoeken doen, hebben we hiervoor de naam BSM Recherche diensten geregistreerd.
BSM recherche diensten houdt zich bezig met al het werk dat nodig is nadat een bedrijf of organisatie slachtoffer is geworden van cybercrime of andere vormen van fraude en oplichting. 

De belangrijkste activiteiten: Cybercrime onderzoek, forensisch onderzoek op PC en mobiel, ziekteverzuim onderzoek, bedrijfsfraude onderzoek, verhaalsonderzoek.

BSM detectives:

BSM detectives doet internationaal onderzoek en onderzoek voor privépersonen
(particulieren). De soorten onderzoek die BSM internationaal en voor particulieren doet zijn op de website van BSM detectives overzichtelijk bij elkaar geplaatst:

De belangrijkste activiteiten: het doen van due diligence, internationale opsporing van goederen en personen, buitenlands onderzoek

website: https://detectve.bsm.nl (detective onderzoeken)

Vestiging: Amsterdam

Vergunning van Justitie:

Voor alle particuliere recherche-onderzoeken die in Nederland gedaan worden door een recherchebureau is een vergunning nodig. Deze vergunning wordt uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Daarnaast moeten medewerkers van een onderzoeksbureau gescreend zijn door de afdeling bijzondere wetten van politie. BSM heeft deze vergunning (Ons nummer is POB: 1104) en alle medewerkers zijn gescreend. Daardoor bent u verzekerd van integriteit en vertrouwelijkheid en krijgt u, in het geval van cybercrime-onderzoek, een rechtsgeldige rapportage.

 

 

Achtergrondinformatie: Met toestemming uw systemen laten hacken

BSM helpt met de kennis over computerbeveiliging klanten om computersystemen veiliger te maken en gevoelige digitale informatie zo veilig mogelijk op te bergen. Vaak komt het erop neer dat één van onze werknemers met toestemming probeert om de computersystemen van de klant binnen te dringen. Hierdoor kunnen de “digitale deuren” die open stonden op slot worden gedaan. Dit gebeurt bijvoorbeeld met pentests. BSM heeft hierbij een adviserende rol om de digitale veiligheid te verbeteren en de het risico om slachtoffer te worden van cybercrime te verkleinen. BSM kan daarnaast ook de kennis van werknemers rondom digitale veiligheid helpen vergroten. Met bijvoorbeeld het uitvoeren van een phishingtest krijgen medewerkers meer kennis en inzicht in e-mail en de risico’s van links in e-mails. Daarnaast ziet de organisatie welke medewerkers of afdelingen mogelijk meer scholing nodig hebben rondom digitale veiligheid. 

 

Wanneer een systeem is gehackt, kunt u terecht op onze website: BSM recherche diensten onderzoek van Cybercrime. Andere vormen van cybercriminaliteit, zoals fraude of nepwebsites, worden ook op deze website verder uitgelegd.

 

De kennis op het gebied van cybercrime (Welke hacks komen veel voor? Hoe ging het mis?) worden door BSM gecombineerd met onze kennis op het gebied van Cyber security. We houden hiermee ons kennisniveau dus actueel.
Deze informatie is om twee redenen nuttig:

1. Als BSM Better security Management u helpt uw organisatie of bedrijf veiliger te maken, weten we vanuit de honderden cybercrime-onderzoeken die wij sinds 2004 deden heel goed hoe criminelen te werk kunnen gaan. Al deze kennis kunt u weer gebruiken.

2. Als we uw medewerkers uitleggen hoe ze veilig kunnen werken, kunnen wij hen meestal goed overtuigen van de noodzaak. De ‘droge procedures’ worden onderbouwd met onze praktijkvoorbeelden.

 

Gratis tools voor digitale beveiliging

Direct op deze website vindt u een aantal handige tools om direct zelf ook uw digitale veiligheid aan te pakken. Er is een top tien digitale veiligheid samengesteld van tips voor een veilige computer, u kunt uw eigen IP-adres opzoeken en laten testen, en informatie vinden om direct na te kijken of uw account gehackt is (geweest). 

Heeft u vragen, wilt u en keer een lezing organiseren waarbij wij vertellen vanuit onze cybercrime-praktijk? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.